Ton Ouwehand, Fotograaf

Graag stel ik mij aan u voor.

Mijn passie voor fotografie stamt uit de tachtiger jaren. Ik maakte toen veel foto's van mijn reizen bij de Marine en ook mijn vrouw en beide kinderen werden regelmatig op de gevoelige plaat vastgelegd. Ik had toen ook een donkere kamer waar ik zelf mijn (zwart/wit) foto's en dia's ontwikkelde. In de jaren hierna verwaterde de liefde voor de camera en de analoge fotografie. Via via werd ik weer besmet met het fotografie virus en ben ik de basis opleiding fotografie aan de fotovak-school in Apeldoorn gaan volgen. Daar had ik zoveel plezier aan dat ik de 2 jarige voortgezette opleiding tot vakfotograaf ben gaan volgen, welke ik in 2013 met succes heb afgerond.

Na een tijdje experimenteren met verschillende specialisaties binnen de fotografie bleek mijn echte passie toch bij de portretfotografie te liggen. Ik vind het heerlijk om met de mensen samen en in een ongedwongen en ontspannen sfeer, tot een mooi portret of familiefoto te komen.

Tegenwoordig leg ik mij ook veel toe op senioren portretten. Ik hoor vaak van mensen dat zij geen mooi portret hebben van hun ouders en dat zij te laat waren om die te laten maken. De senioren portretten maak ik in de studio, maar ook vaak bij de mensen thuis uit praktische overweging, maar ook omdat ze daar op hun gemak zijn en bezig kunnen zijn met hun favoriete tijdverdrijf.

Neem contact met me op voor informatie of een vrijblijvende afspraak.