Lees hier onze Algemene Voorwaarden (per 1 december 2018)

Verder gelden nog de volgende voorwaarden:

Verhindering

Bij verhindering graag tot uiterlijk 2 dagen van tevoren afmelden. Anders kunnen wij kosten in rekening brengen in verband met gemaakte voorbereidingskosten.

Commercieel gebruik.

De gemaakte en beschikbaar gestelde foto’s mogen niet commercieel worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld voor reclamedoeleinden, of publicaties. Fotokopiëren en zelf digitaal bewerken zijn, conform de auteurswet, niet toegestaan.
De kleinformaat selectie foto's met watermerk mogen gedeeld worden op social media mits de website www.ouwehand-fotografie.nl daarbij vermeld wordt.

Het auteursrecht

Het auteursrecht van de foto's berust ten alle tijden bij de fotograaf.
De klant geeft de fotograaf toestemming voor het gebruik van de gemaakte foto's voor promotie doeleinden. Dat kan zijn, maar niet beperkt tot, portfolio, social media, website, fotowestrijden en flyers.
De klant kan vóór de fotoshoot hiertegen schriftelijk, of via email, bezwaar maken en dan worden de foto's niet gebruikt

Aansprakelijkheid

Bij een fotosessie in de studio in Swifterbant of op locatie, bijvoorbeeld in een hotel, bij u thuis, in een verpleeghuis, enz. bent u op eigen verantwoording.

In geval van fotografie op locatie buiten Swifterbant wordt er € 0,30 / Km in rekening gebracht.