1.

De fotosessie

Vooraf maken we samen afspraken over uw wensen; het soort foto's; datum & tijd; de locatie, de kosten en andere details. U wordt vervolgens uitgenodigd voor de fotosessie. De sessie kan indien gewenst ook in de avonduren of het weekend plaatsvinden.

Mijn studio in Swifterbant heeft een maximale capaciteit van 4 personen per sessie. Fotograferen op een andere locatie, zoals buiten of bij u thuis is ook mogelijk. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

TIP

Wanneer u als groep gefotografeerd wilt worden, komt het het mooiste over als u uw kleding op elkaar afstemt. Het beste is om niet te drukke prints en geen opdrukken te kiezen. Pastelkleuren hebben hierbij de voorkeur.

2.

Opnames selecteren

U ontvangt ongeveer na een week een selectie van de opnames in lage resolutie, met watermerk, via e-mail, of via een inlogcode in een afgeschermd deel van de website. De lage resolutie beelden zijn nog niet optimaal nabewerkt en door hun formaat ongeschikt om af te drukken. Door bijvoorbeeld vergroten kunnen namelijk onscherpte en pixelweergave ontstaan. De selectie is puur bedoeld om een keuze te kunnen maken welke foto's moeten worden nabewerkt. U geeft aan welke en hoeveel foto's u verder nabewerkt en afgedrukt, aangeleverd wilt hebben. Eventuele speciale wensen kunt u ook op dat moment nog doorgeven.

3.


Nabewerken en afdrukken

Wanneer u uw selectie heeft doorgegeven zullen de foto's door mij optimaal worden nabewerkt en vervolgens worden klaargezet op een externe website. U krijgt daarvoor aparte inlogcodes. Via deze site kunt u dan bepalen wat voor type, in welk formaat en hoeveel afdrukken u wilt bestellen.